Om oss

Jærradiogruppen AS er et av norges største lokalradiokonsern med eierinteresser i tradisjonsrike og populære radiostasjoner over hele landet.

Jærradiogruppen har lange og stolte tradisjoner med sammenhengende drift siden 1985 da det ble åpnet for kommersiell radiodrift i Norge. Våre radiokanaler har gode lyttertall og solide markedsposisjoner, og vi bistår kunder over hele landet med effektiv markedsføring på radio. Jærradiogruppen består i dag av Radio Tønsberg, Radio Sandefjord, Radio Grenland, Radio Nordsjø, JærRadioen, Radio Sandnes, Radio Atlantic og Radio Ålesund. Våre kanaler er medlemmer av Norsk Lokalradioforbund, og fungerer som beredskapsradioer i sine dekningsområder

Våre kanaler sender 24 timer i døgnet, 365 dager i året, og du hører oss både på DAB, FM og på Internett

Lokalradio er et viktig del av det norske mediemangfoldet og har en samlet daglig lytteroppslutning på 10% Visste du at lokalradio hver dag treffer nesten 400.000 nordmenn som ikke samtidig leser lokale aviser?

Jærradiogruppen er ansvarlig for utbygging og drift av flere områder av Lokalradioblokka, utbyggingen av DAB for lokalradio i Norge. Du kan lese mer om dette her. Jærradiogruppen eies av Herman Skretting AS, og har hovedkontor i Sandnes.